Lokasyon
Şenevler, Mahallesi 63320 Karaköprü / Şanlıurfa
Dekorunuzu Keyiflendirin
5 Eylül 2019
Dekorunuzu Keyiflendirin
OKUNMA : 655

Yaşam alanının ferah ve keyifli olması sizinde kendinizi mutlu hissetmenizi sağlar. Küçük dokunuşlar ile evinizdeki atmosferi değiştirerek evinizin havasını değiştirebilirsiniz. Evinizin havasını değiştirecek uygun fiyatlı ve küçük dekorasyon fikirleri 5 madde halinde sizin için derlendi.

Küçük dekorasyon fikirleri

Bu yazımızda mobilya almak ya da evin duvarlarını yıkmak gibi pahalı seçenekler yerine herkesin kolaylıkla uygulayabileceği fikirler sizleri bekliyor.

1) Büyük Tablolar 

Salon veya yemek odasına büyük tablolar koyabileceğiniz gibi koridorda da kullanabilir ve evinizin havasına hava katabilirsiniz.

2) Fotoğraflar

Sevdiklerinizin fotoğrafları ile bir köşeyi dizayn etmek hoş bir fikir olabilir,bu sayede baktıkça sevgiyi hissedeceğiniz bir alan yaratabilirsiniz.

3) Kokulu mumlar

Evinize uygun renklerde kokulu mumlar almanızı tavsiye ederiz. Örneğin siyah mumlar evinize güzel bir hava katabilir.

Ayrıca, kaliteli mumlar sayesinde oda kokusu kullanmanıza gerek kalmadan odanın hem güzel kokmasını sağlayabilir hemde şık bir görüntü verebilirsiniz. Mumlar evinizin atmosferini değiştirmek konusunda muhteşemdir. Yeni moda olan ahşap fitilli mumlara özellikle göz atmalısınız.

Size Leo Feline markasını bu konuda tavsiye ediyoruz. Kokusunu fark ettiren ve çok güzel kokan, kaliteli ve stil sahibi mumlara sahip bir markadır. Denediğinizde çok seveceğinize eminiz, biz çok sevdik.

4) Çiçekler

Çiçekler her zaman ortamın havasını değiştirir ve renk katar. İster saksıda ister vazoda canlı çiçekler  bulundurmanızı ve evinize yaymanızı tavsiye ederiz.

5) Nostaljik bir radyo 

Bluetooth özelliği ile istediğiniz şarkıyı açabileceğiniz, 90lar pop, türk sanat müziği,  jaz hatta arabesk… Eski şarkılar arasında vakit geçireceğiniz bir köşe yaratmanızı tavsiye ederiz. Yaktığınız güzel kokulu bir mum, bir kahve ve güzel bir müziğin yarattığı atmosfer paha biçilemez.

Yorum bırakın
TÜM YORUMLAR (0)
Henüz yorum eklenmemiş